Politică de confidențialitate

CE INFORMAȚII COLECTĂM DE LA DUMNEAVOASTRĂ ȘI CUM?

Colectăm și procesăm următoarele tipuri de informații despre dumneavoastră:

Informații pe care le colectăm despre dumneavoastră:
când vă înscrieți la newsletter-ul nostru
când va înscrieți la concursuri și tombole organizate de noi
când vă înregistrați pe Website-ul nostru, telefonic sau prin e-mail sau completând informații personale pe care vi le solcităm sau pe care le completăm noi la cererea dumneavoastră în magazinele noastre
când plasați o comandă pe Website-ul nostru;
dacă solicitați să primiți conținut online personalizat, cum ar fi publicitatea personalizată;
dacă ne contactați sau comunicați cu noi  (prin telefon, prin e-mail sau în alt mod) pentru a afla mai multe despre un produs sau despre serviciile noastre de asistență clienți, pentru a raporta o problemă cu Website-ul, cu un produs sau din orice alt motiv .

Cu acordul dumneavoastră procesăm următoarele date personale pe care le furnizați atunci când interacționați cu Website-ul  și utilizați serviciile și funcțiile aferente. Datele pot include numele și prenumele dumneavoastră sexul, ziua de naștere (ziua, luna și anul), adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa, informațiile financiare (cum ar fi detaliile cardului de credit sau de debit), adresa de livrare, adresa de facturare și orice alte informații pe care le considerați necesare a fi partajate cu Compara Pretul.

Informațiile colectate de la dumneavoastră prin intermediul Website-ului vor fi comparate/verificate cu informațiile personale pe care le-ați fi putut  furniza într-unul dintre magazinele noastre. Această verificare  ne ajută să ne asigurăm că datele pe care le deținem despre dumneavoastră sunt exacte și actualizate.

În anumite situații, chiar și fără consimțământul dumneavoastră prealabil, putem procesa datele dumneavoastră pentru a respecta obligațiile legale care decurg din legi, reglementări și legislația UE, să exercităm drepturile în cadrul procedurilor judiciare, să urmărim propriile interese legitime și în toate cazurile prevăzute la articolul 6 alineatul și 9 din GDPR, după caz.

Prelucrarea se face atât utilizând calculatoare, cât și pe hârtie și implică întotdeauna punerea în aplicare a măsurilor de securitate prevăzute de legislația în vigoare.

Informații despre dumneavoastră  pe care le colectează ceilalți membri Compara Pretul.

Aceste informații sunt cele pe care le primim în legătură cu dumneavoastră atunci când efectuați o achiziție într-unul dintre magazinele noastre. Aceste magazine ne vor furniza, de asemenea, o înregistrare a tranzacției efectuată de dumneavoastră.

Informații pe care le primim din alte surse despre dvs.

Colaborăm îndeaproape cu furnizori terți, de exemplu, parteneri de afaceri, subcontractanți pentru servicii tehnice, de plată și de livrare, rețele de publicitate, furnizori de servicii de analiză și furnizori de informații de căutare ( SEO). Dacă primim informații despre dumneavoastră de la ei, ne vom asigura că furnizarea acestora se realizează în conformitate cu legile privind protecția datelor și că ati fost informați ca există posibilitatea  ca ei să partajeze datele dumneavoastră. Putem folosi aceste informații pentru a ne actualiza înregistrările despre dumneavoastră și pentru a le menține actualizate.

DE CE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Compara Pretul poate folosi datele personale colectate în următoarele scopuri (scopurile pentru care avem nevoie de consimțământul dumneavoastră sunt marcate cu *):

să îndeplinim obligațiile care decurg din contractele încheiate între dumneavoastră și noi și să vă furnizăm informațiile, produsele și serviciile pe care le solicitați de la noi, adică să procesăm și să finalizăm comenzile și plățile dumneavoastră;
să vă reamintim de  produsele pe care le-ați plasat în coșul dumneavoastră pe Website, dar nu ați finalizat procesul de cumpărare *;
să adaptăm conținutul Website-ului nostru la nevoile și preferințele dumneavoastră *;
să prevenim, să detectăm și să investigăm frauda, incălcări ale securității, încălcări ale legii sau alte folosiri incorecte ale Website-ului și să pună în aplicare Termenii și condițiile noastre generale pe care le puteți găsi aici;
să putem răspunde întrebărilor, solicitărilor, preocupărilor sau plângerilor pe care le-ați adresat;
pentru operațiunile noastre interne, inclusiv analiza datelor, testare, cercetare, scopuri statistice sau pentru rezolvarea eventualelor problemelor de functionalitate ale Website-ului;
să vă oferim informații despre alte produse și servicii pe care le oferim și care sunt similare cu cele pe care le-ați achiziționat deja sau despre care ne-ați întrebat. Vă vom contacta prin e-mail cu astfel de informații dacă v-ați dat acordul in prealabil. Mai multe informații despre aceasta sunt prezentate mai jos la rubrica „baza legală pentru prelucrare” *;
să vă oferim publicitate relevantă, de exemplu newslettere *; și
să vă propunem sugestii și recomandări cu privire la alte produse sau servicii care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră *.
să realizăm profilări automate în scopul identificării informațiilor sau a publicității pe care ați dori să le folosiți, de exemplu, prin crearea de profiluri individuale sau de grup. *

Datele dvs. pot fi procesate, chiar și fără consimțământul dumneavoastră, în scopul respectării legilor, reglementărilor, legilor UE (art. 6.1. (C) din GDPR, pentru a efectua statistici privind utilizarea Website-ului și pentru a asigura buna funcționare a acestuia ( art.6.1 (f) al Regulamentului), să aplice Codul de Conduită al Compara Pretul și să stabilească sau să apere reclamațiile legale în interesul companiei.

Putem folosi și partaja datele fără caracter personal anonime pe care le primim sau le colectăm fără restricții.

CARE ESTE BAZA LEGALĂ PENTRU PROCESAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ?

Pentru unele utilizări ale datelor dumneavoastră personale (așa cum este descris mai sus), există o bază legală în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor, care ne permite să utilizam aceste date personale fără consimțământul dumneavoastră (aceste utilizări nu sunt marcate cu *). De exemplu, în cazul în care este necesar să folosim informațiile pentru a încheia un contract cu dumneavoastră sau pentru a lua măsuri la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract cu dumneavoastră, cum ar fi procesarea unei comenzii, furnizarea de servicii de asistență cu clienții sau gestionarea contului de client pe care l-ați inregistrat in Website-ul nostru. De asemenea, include circumstanțe (cum am descris mai jos) în care avem un interes legitim de a utiliza datele dumneavoastră, cu condiția să vă protejăm drepturile și interesele :

să ne asigurăm că organizăm eficient baza noastră de date și să înțelegem modul în care clienții noștri pot efectua achiziții în diferite părți ale lumii;
să vă trimită comunicări de marketing. Puteți să renunțați la comunicările noastre de marketing în orice moment prin butonul de dezabonare din partea de jos a fiecărui e-mail sau prin contactarea noastră la [email protected]
să vă prezentăm oferte personalizate pe Website-ul nostru, prin intermediul canalelor social media  precum Facebook și Instagram și prin plasarea de reclame tip banner pe site-uri terțe
să efectuăm cercetări și analize ale datelor dumneavoastră  (inclusiv informații despre achiziții), deoarece aceasta ne ajută să cunoaștem și să înțelegem mai bine clienții noștri, cine sunt și modul în care interacționează cu Compara Pretul
să îmbunătățim și să asigurăm securitatea Website-ului (de exemplu, în scopuri statistice, de testare și analitice, de rezolvare a problemelor de funcționalitate); și
să ne asigurăm că sunteți informat despre  orice modificare a Website-ului sau a termenilor acestei Politici de confidențialitate.

În cazul în care avem o bază legală pentru a utiliza informațiile dumneavoastră fără consimțământ (așa cum am descris mai sus), această Politică de confidențialitate ne îndeplinește datoria de a procesa datele personale în mod corect și legal , oferindu-vă o atenție corespunzătoare și o explicație a modului în care datele dumneavoastră personale vor fi utilizate.

În cazul în care este necesar consimțământul pentru utilizarea informațiilor dumneavoastră personale, bifarea casetei de consimțământ adecvată sau comunicând în alt mod consimțământul dumneavoastră (de exemplu, prin e-mail, furnizând informații non-obligatorii, verbal în magazin sau pe un card de magazine),reprezinta consimțământul acordat pentru utilizarea informațiilor in scopurile pentru care ați acordat consimțământul.  De exemplu, vom procesa numai informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing, dacă avem consimțământul dumneavoastră să facem acest lucru.

INFORMARI DE MARKETING ȘI ALTE INFORMĂRI

Dacă ne-ați acordat consimțământul vă vom transmite informații despre produsele, serviciile, evenimentele, vânzările și comunicările comerciale ale Compara Pretul (inclusiv conținut și publicitate online personalizate, platforme social media sau despre partenerii noștri online).

Lista noastră de adrese

 Vă vom întreba dacă doriți să vă trimitem mesaje de marketing când veți bifa căsuțele relevante atunci când veți termina sesiunea de cumpărături, atunci când vă veți abona la newsletters sau actualizări, sau dacă vă veți înregistra prin intermediul Website-ului, prin intermediul telefonului, prin intermediul emailului sau prin cardul cu informații personale din magazin.

Pot fi șters din lista de adrese?

Vă vom trimite oferte speciale și promoții prin email. Dacă nu doriți să primiți oferte și promoții prin email, tot ce trebuie să faceți este să apăsați linkul de dezabonare din cadrul oricărui email. Vă puteți dezabona oricând doriți.

Îmi veți transmite datele către terțe părți?

Nu vom transmite niciodată adresa dumneavoastră de email pentru scopuri de marketing (cu excepția situației în care te terții vă contactează pe seama Compara Pretul). Respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră și ne angajăm să le protejăm.

CUM STOCĂM ȘI CUM VĂ PROTEJĂM DATELE?

Confidențialitatea datelor dumneavostră în calitate de persoană fizică și în calitate de client este importantă pentru noi, așa că nu folosim informațiile pe care ni le furnizați prin intermediul Website-ului că să știm mai multe despre dumneavoastră decât este necesar ca să vă procesăm comenzile și să vă oferim serviciile, cum ar fi alerte noi sau servicii de reamintire. Orice date cu caracter personal colectate de noi ca urmare a utilizării Website-ului vor fi înregistrate electronic și vor fi folosite numai cu respectarea GDPR.

Referitor la orice transfer de date în afara Uniunii Europene, incluzând țări care nu garantează același nivel de protecție a datelor cu caracter personal ca acela prevăzut de Legislația europeană, Compara Pretul vă informează că transferul va avea loc în conformitate cu metodele permise de GDPR.

Cum protejăm informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră în sistemele noastre?Protejăm confidențialitatea datelor dumneavoastră în mai multe moduri: Datele cu caracter personal sunt introduse în sistemele noastre informatice în deplină conformitate cu legislația privind protecția datelor, inclusiv a profilurilor de securitate și confidențialitate și pe baza principiilor bunei practici, legalității și a transparenței prelucrării. Accesul la informațiile despre contul dumneavoastră de client este limitat la cei care au nevoie de acces pentru a-și îndeplini atribuțiile de serviciu. Folosim controale complete de conectare și parolare în sistemul nostru. Toate apelurile sunt înregistrate și monitorizate în scopuri de instruire și securitate. Confidențialitatea și controlul accesului la baze de date sunt revizuite periodic și actualizate după cum este necesar pentru a proteja în continuare datele personale pe care le deținem. 
Persoanele care au acces la date cu caracter personal. Datele sunt accesibile de personalul Compara Pretul autorizat să prelucreze date cu caracter personal, în special, personalul aparținând următoarelor categorii: personal IT și administrativ, servicii de asistență pentru clienți, marketing, precum și alte persoane care trebuie să proceseze datele pentru a-și îndeplini sarcinile de serviciu.
CU CINE VOM PARTAJA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Datele dumeavoastră pot fi stocate într-o bază de date pe care noi, precum și alți membri ai Compara Pretul, le putem accesa. Facem acest lucru pentru a ne ajuta să organizăm eficient bazele noastre de date și să înțelegem cum pot face clienții noștri achiziții în diferite părți ale lumii.

De asemenea, putem să vă transmitem datele către următoarele categorii de terțe părți, în conformitate cu această Politică de confidențialitate:

furnizorii de servicii (de exemplu, serviciile IT), partenerii de afaceri, furnizorii și subcontractanții pentru îndeplinirea oricărui contract pe care îl încheiem cu dumneavoastră (cum ar fi, dar fără a se limita la, operațiunile Website-ului, serviciile de plată, curieri, investigațiile frauduloase, colectarea facturilor și programele de afiliere și recompense);
furnizorii de servicii de analiză și de căutare care ne ajută la îmbunătățirea și optimizarea Website-ului;
agențiile de aplicare a legii sau de reglementare sau terțe părți autorizate, ca răspuns la o cerere verificată referitoare la o investigație penală sau la o presupusă activitate ilegală sau orice altă activitate prin intermediul Website-ului care ne poate expune și/sau utilizatorul sau orice terță parte la riscuri legale sau răspundere; și
alte entități de afaceri, în cazul în care intenționăm să fuzionăm sau să fim achizionați de entitatea respectivă. Dacă se va produce o astfel de situație, vom cere ca noua entitate rezultată să respecte această Politică de confidențialitate cu privire la datele dumneavoastră.

Aceste terțe părți care vă pot primi datele vor prelucra aceste date în scopurile specificate mai sus și în conformitate cu legislația aplicabilă. Compara Pretul va păstra o listă a terțelor părți cu care sunt partajate datele, care va fi disponibilă la cerere.

CUM VĂ STOCĂM DATELE ȘI CUM LE PUTEȚI ACCESA?

Vom stoca datele dumneavoastră. atât timp cât este strict necesar pentru a vă furniza serviciile relevante, atâta timp cât doriți să păstrați legătura cu noi sau cât timp este necesar pentru a vă furniza rapoarte și analize privind asistența clienților. Chiar dacă solicitați să vă ștergem datele, este posibil să le păstrăm într-o formă care nu vă identifică. Dacă este în mod rezonabil necesar sau este necesar să respectăm cerințele legale sau de reglementare, să soluționăm litigii, să prevenim frauda și abuzul sau să aplicăm termenii și condițiile noastre, este posibil să păstrăm, de asemenea, anumite informații după cum este necesar, chiar și după ce vă închideți contul sau nu mai este necesar să vă furnizăm serviciile. Dacă nu v-ați dat acordul să vă utilizăm datele dumneavoastră în scopuri de marketing, vă vom păstra datele timp de 6 ani după ce ați făcut o achiziție de la noi.

Compara Pretul nu colectează cu bună știință pe Website-ul său date cu caracter personal de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani, prin urmare dacă aveți sub vârsta de 16 ani vă rugăm să transmiteți părintelui sau tutorelui dumneavoastră să ne contacteze la adresa de mail [email protected] Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că au fost furnizate catre  SCompara Pretul datele lor cu caracter personal ale copiilor, acesta trebuie să informeze imediat Compara Pretul. În cazul în care Compara Pretul descoperă că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, Compara Pretulva distruge aceste informații de pe sistemele sale imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către Compara Pretul a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?

Aveți următoarele drepturi cu privire la datele dvs cu caracter personal:

Dreptul de Acces. Aveți dreptul de a accesa datele pe care le deținem despre dumneavoastră, precum și o listă actualizată a persoanelor care vă pot accesa datele. Vom avea nevoie să vă dovediți identitatea înainte de a vă furniza datele personale.
Dreptul la Rectificare sau Ștergere. Aveți dreptul să solicitați să rectificăm sau să ștergem datele cu caracter personal personale pe care le deținem despre dumenavoastră (cu excepția cazului în care avem dreptul legal sau o obligație legală de a le păstra).
Dreptul la Restricționarea prelucrării. Aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul în care datele sunt inexacte, prelucrarea noastră noastră a datelor este ilegală sau dacă nu mai trebuie să folosim datele în scopurile pentru care le deținem.
Schimbarea preferințelor. Aveți posibilitatea să modificați preferințele de prelucrare a datelor dumneavoastră în orice moment. De exemplu, dacă v-ați dat acordul pentru marketing direct, dar v-ați răzgândit, puteți renunța la primirea comunicărilor de marketing contactând-ne folosind detaliile furnizate mai jos sau apăsând pe linkul „dezabonare” în orice comunicare pe care o primiți de la noi.
Luarea deciziilor automate. Dacă aveți întrebări cu privire la procesele automatizate de luare a deciziilor sau la exactitatea acestora, vă rugăm să ne anunțați sau să vă modificați preferințele, consultați mai sus.
Dreptul la Portabilitatea datelor. Aveți dreptul să obțineți datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră., într-un format structurat și electronic, și să le transmiteți unui alt operator de date, în cazul în care datele sunt (a) datele personale pe care ni le-ați furnizat și (b) dacă prelucrăm aceste date pe baza consimțământului dvs. (cum ar fi informațiile despre preferințele dumneavoastră de marketing) sau pentru a derula un contract cu dumneavoastră (cum ar fi gestionarea contului dumneavoastră online).
Reclamații. Dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit de modul în care am tratat datele cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați. Dacă sunteți în continuare nemulțumit, aveți dreptul să adresați o plângere Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (“ANSPDCP”) – www.dataprotection.ro.

Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile mențioante mai sus vă rugăm să ne scrieți pe adresa Bucuresti, Str. Take Ionescu, nr. 8, sector 1 sau să ne trimiteți un email la [email protected]

Dacă ne solicitați să nu mai prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal într-un anumit mod sau să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal dar acest tip de prelucrare sau date sunt necesare pentru a vă facilita utilizarea Website-ului sau este necesar pentru a ne permite să vă furnizăm un serviciu (cum ar fi serviciul pentru a vă gestiona contul online), este posibil să nu puteți utiliza Website-ul sau serviciul așa cum ați făcut înainte.

Aceasta nu include dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct care poate fi exercitat în orice moment fără restricții. Vă rugăm să acordați cel puțin 3 zile lucrătoare pentru ca solicitarea dumneavoastră să fie pusă în aplicare.

Drepturile menționate mai sus nu se extind la date ce nu intră în categoria datelor cu caracter personal potrivit GDPR.

CE SUNT COOKIE-URILE? CUM LE FOLOSIM?

Cookie-ul este un mic fișier stocat pe calculatorul dumneavoastră de către un site web pentru a vă oferi un ID unic. Cookie-ul ajută ca utilizarea Website-ului nostru de către dumneavoastră să fie mai facilă și mai rapidă, deoarece cookie-ul își poate aminti dacă ați vizitat Website-ul și ne ajuta să vă furnizăm informațiile de care aveți nevoie despre activitatea dumneavoastră de cumpărături sau despre detaliile contului dumneavoastră – când și unde aveți nevoie de el. Un cookie generat de Website-ul nostru nu conține informații despre dumneavoastră. Acesta conține numai un cod numeric care, de exemplu, vă permite să preluați detaliile contului dumneavoastră sau lista de cumpărături. În conformitate cu Politica de confidențialitate privind informațiile despre clienți, analizăm datele colectate prin cookie-uri numai în mod agregat, nu la nivelul fiecărui client.

Utilizăm cookie-urile pentru a vă crea o experiență plăcută și ușoară de cumpărături online. Noi le folosim pentru a determina browserul pe care îl folosiți, tipul dispozitivului, codul unic, informațiile despre computer și conexiune, statisticile privind afișările de pagină, traficul către și de pe Website, adresa URL de trimitere, adresa IP („IP”) și informații standard din jurnalul de web.

Folosind Website-ul Compara Pretule sunteți de acord că putem găzdui cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastră. Dacă preferați, puteți configura browserul dumneavoastră de internet pentru a nu accepta cookie-urile, dar acest lucru vă poate reduce experiența online.

Tipuri de Cookie-uri pe care le folosim & de ce le folosim:

Există două tipuri de cookie-uri care pot fi utilizate în timpul vizitei dumneavoastră pe Website-ulCompara Pretul:

– cookie-uri tehnice: acestea sunt necesare pentru ca Website-ul să funcționeze corect și pentru a permite navigarea de către utilizator; fără acestea, este posibil ca un utilizator să nu poată vizualiza corect paginile sau să nu poată utiliza anumite funcții.

– cookie-uri de profilare: acestea sunt folosite pentru a crea profiluri de utilizator pentru a trimite mesaje publicitare în conformitate cu preferințele afișate de utilizator în timpul navigării.

Cookie-urile, fie „tehnice” sau „de profilare”, pot fi de asemenea clasificate ca:

– cookie-uri pentru funcționalitatea site-ului: aceste cookie-uri sunt folosite pentru a identifica utilizatorii între încărcările paginilor de internet și sunt esențiale pentru a vă permite să navigați pe un anumit website, cum ar fi amintirea anumitor setări ale utilizatorului. Fără acestea, anumite servicii furnizate (cum ar fi utilizarea coșului de cumpărături) pe Website nu ar putea fi furnizate.

– cookie-uri analytics: aceste cookie-uri sunt folosite pentru a măsura și a analiza modul în care vizitatorii utilizează un website (de exemplu, traficul pe site, vânzările totale prin intermediul website-ului, paginile pe care utilizatorii le vizitează cel mai des și paginile de la care utilizatorii primesc mesaje de eroare) pentru a îmbunătăți continuu Website-ul și experiența de cumpărături a clienților. Toate informațiile colectate de aceste cookie-uri sunt anonime și nu sunt folosite pentru a vă identifica.

– cookie-uri de preferință pentru clienți: cookie-urile funcționale țin minte preferințele și comportamentul dumneavoastră și ne ajută să personalizăm cumpărăturile.

– cookie-uri de marketing și publicitate: aceste cookie-uri pot fi folosite pentru a furniza reclame personalizate care sunt mai relevante pentru dumneavoastră. De asemenea, limitează numărul în care vedeți una dintre reclamele noastre online și ne ajută să măsuram eficiența campaniilor noastre de marketing.

– cookie-uri de la terți: Compara Pretul are parteneriate cu terțe companii în scopuri de marketing și publicitate. Aceste cookie-uri ne permit să luăm decizii mai informate despre ceea ce clienții noștri doresc de la noi. Companiile terțe pot utiliza un amestec de cookie-uri de sesiune și persistente. Orice informație pe care o colectează este anonimă.

reCAPTCHA

Utilizăm serviciul reCAPTCHA furnizat de Google Inc. (Google) pentru a vă proteja trimiterile prin intermediul formularelor de transmitere pe internet de pe acest  Website. Acest plugin verifică dacă sunteți o persoană pentru a împiedica (ab)uzarea anumitor funcții ale Website-ului de către boți de spam (în special comentarii). Această interogare a pluginului include trimiterea adresei IP și, eventual, a altor date solicitate de Google pentru serviciul Google reCAPTCHA. În acest scop, informațiile dvs. vor fi comunicate și utilizate de Google. Cu toate acestea, adresa dvs. IP este trunchiată/scurtata de Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state care sunt părți la acordul privind Spațiul Economic European și este, prin urmare, anonimizată înainte de a fi transferată în state din afara UE/SEE. Numai în cazuri excepționale o adresă IP completă este transmisă unui server Google în Statele Unite și trunchiată/scurtată acolo. În numele operatorului acestui Website, Google va prelucra aceste informații pentru a evalua utilizarea de către dumneavoastră a acestui serviciu. Adresa IP furnizată de reCaptcha din browserul dumneavoastră nu va fi combinată cu alte date de la Google.

Această colectare de date este supusă reglementărilor privind protecția datelor Google (Google Inc.). Pentru mai multe informații despre politica de confidențialitate Google, accesați: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/

Prin utilizarea serviciului reCAPTCHA sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către Google în modul și în scopurile menționate mai sus.

Pot șterge sau controla cookie-urile mele?

Puteți, dacă preferați, să configurați browserul de internet pentru a nu accepta cookie-urile. Ar trebui să puteți utiliza Website-ul nostru în continuare fără a avea cookie-urile activate. Cu toate acestea, trebuie ținut cont de faptul că dezactivarea cookie-urilor poate afecta capacitatea dumneavoastră de a utiliza Website-ul și/sau vă poate împiedica să beneficiați în totalitate de funcțiile și serviciile disponibile.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. și să configurați browserul dvs. web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dvs. web. De  obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe  care îl utilizați pentru a accesa Website-urile noastre. În funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browserelor dvs.:

Setări cookie în Internet Explorer – Internet Explorer; hyerlink catre – https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11
Setări cookie în Firefox – Firefox; hyerlink catre – https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
Setări cookie în Chrome – Chrome; hyerlink catre – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&hlrm=en
Setări cookie în Safari – Safari; hyerlink catre – https://support.apple.com/ro-ro/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac
Setări cookie în Edge – Edge; hyerlink catre – https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy
Setări cookie în Opera – Opera; hyerlink catre – https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/.

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org sau să vedeți www.youronlinechoices.eu, care conține informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa Ofițerului (Responsabilului) cu Protecția Datelor la adresa de e-mail [email protected]

CUM PUTEM FACE SCHIMBĂRI LA ACEASTĂ POLITICĂ

Vă vom notifica despre modificările aduse acestei Politici de confidențialitate prin publicarea termenilor modificați pe Website.

Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni ai acestei Politici de confidențialitate, trebuie să vă opriți din utilizarea Website-ului și, dacă sunteți un utilizator înregistrat, vă puteți anula contul în termen de treizeci (30) de zile, contactând-ne la [email protected] Contul dumneavoastră va fi închis și nu veți fi obligat la respectarea noilor termeni. De asemenea, puteți să ne cereți să ștergem datele dumneavoastră (după cum am menționat mai sus).

În caz contrar, utilizarea în continuare a Website-ului după data efectivă a modificărilor constituie acceptarea noilor termeni ai acestei Politici de confidențialitate.

CONTACTEAZĂ-NE

Suntem mereu încântați să fim contactați de clienții noștri. Dacă aveți întrebări cu privire la Politica noastră de confidențialitate, dacă doriți să nu mai folosim datele dumneavoastră cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus sau să depuneți o plângere, atunci vă rugăm să ne contactați.

Puteți să contactați echipa noastră cu atribuții privind confidențialitatea datelor prin email la [email protected]

Enable registration in settings - general
Compară produsele
  • Total (0)
Compară